17-11-08

uefa's- doggen erembodegem 7-2

met wat vrees werd er uitgekeken naar de match van deze week .door de geelgeschorsten bij de a ploeg en enkele blessures bij de beloften,kon geen enkele speler van de beloften opgeseld worden bij de uefa's. Neem daarbij nog dat Tomas,Juan,Mike en Kwinten afwezig waren om diverse redenen en je kon merken dat we maar 10 spelers meer over hielden. Gelukkig waren de scholieren vrij en konden Tomas De Frere,Sybren en Sven ons uit de nood helpen zodat we toch aan 13 spelers raakten. De bezoekers startten sterk en kwamen snel op voorsprong. Winnik had het moeilijk en er werd gevreesd voor een afstraffing. Na een kwartier kwam Winnik in de wedstrijd en via Bjorn kon er gelijk gemaakt worden. winnik ging nu op zijn elan door en dit resulteerde aan de rust in een 5-1 stand. Na de pauze deed Winnik het wat rustiger aan maar kwam nooit in de porblemen. Het liep zelfs uit tot 7-1. Nadien kregen de bezoekers nog een terechte strafschop en werd het 7-2. Proficiat aan alle spelers voor hun goede inzet en speciale dank aan de scholieren die ons uit de nood hielpen.

19:07 Gepost door winnik in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

11-11-08

Eendracht Aalst -uefa's 2-2

omdat we dit weekend geen wedstrijd hadden,gingen we graag in op de vraag van aalst om een oefenwedstrijd te spelen in het kader van hun "zwetteman"dag. Het werd voor de spelers van Winnik de gelegenheid zich nog eens te meten met leeftijdsgenoten die op een hoger niveau voetballen. Daarom was het ook fijn dat we een beroep konden doen op enkele uefa's die bij de beloften spelen. De wedstrijd werd gespeeld op de vooravond van de verwachte stormnacht en bij momenten ging de wind wild tekeer. De wedstrijd dan. Winnik startte zeer gemotiveerd en met de wind in de rug profiteerde het ervan om aalst onder druk te zetten. Aalst kwam er regelmatig goed uit en zo werd het een aangename match om volgen. Winnik kwam op voorsprong na een mooie voorzet van Bjorn,afgewerkt door Jonas. Aalst kon echter langszij komen. Nog voor de rust kon Winnik terug op voorsprong komen via Sander. Na de rust kreeg Aalst het voordeel van de wind maar Winnik ving dit goed op. 20m voor tijd kon Aalst toch op gelijke hoogte komen. Iedereen verwachtte nu dat Aalst nog ging verder aanvallen om de overwinning binnen te halen maar winnik knokte zich opnieuw beter in de match. Winnik kreeg een strafschop. Free trapte op de doelman en kon ook niet scoren in de rebound. nadien kreeg Winnik nog enkele mooie kansen via onder meer Jonas,Bjorn en Sven maar scoren lukte niet meer. Toch kunnen we terugblikken op een zeer goede wedstrijd en dit moet moed geven om verder te werken aan een mooie voetbaltoekomst.

19:41 Gepost door winnik in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

03-11-08

info avond stage Werfenweng 2009

Iedereen is uitgenodigd op de infovergadering voor de stage van 2009 in Werfenweng(Oostenrijk). Er zal een montage van foto's te zien zijn van onze 1e stage van dit jaar met dank aan Stijn Bellemans die deze montage maakte. Verder zullen we ons al in de sfeer brengen met drank en hapjes zoals we ze in Oostenrijk leerden kennen. De vergadering zal doorgaan op zaterdag 15 november 2008 om 20u(indien ander aanvangsuur wordt dit nog meegedeeld) in de A kantine van Eendracht Winnik. Verdere info kan je ook vinden in de kantines van E.Winnik.

19:15 Gepost door winnik in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Winnik _KSV Geraardsbergen 5-3

Na de gebeurtenissen van vorige week wou de ploeg bewijzen dat het een voorval was dat niet door hen uitgelokt werd en dat ze wel degelijk willen voetballen. Winnik nam een blitzstart en zette KSV onder druk. Dit resulteerde in 2 goals van Bjorn. Enkele minuten na de 2-0 stond het plots 2-2. Maar wie dacht dat Winnik ging opgeven kwam bedrogen uit. Nog in de zelfde minuut werd het 3-2 via Jens VC. Juan kon scoren met het hoofd en zo uitdiepen tot 4-2.Na de rust bleef Winnik de baas maar door het zeer zware veld werden minder echte kansen gecreeerd. Toch kon Jens VC nogmaals scoren met een knal in de kruising. De bal was zo hard getrapt dat hij terug uit het doel kwam. Ksv kon nogmaals tegenscoren en Tomas redde de bal nog eens op de lijn. Ook Glen deed nog enkele goede reddingen waardoor er eindelijk nog eens gewonnen werd. Het was een aangename partij met goed voetbal van beide ploegen en een streng optredende ,maar goed leidende ref. Beide ploegen lieten zien dat ondanks het zware veld, toch mooi voetbal kan gespeeld worden. Ook vermelden we de aanwezigheid van cameraman Pascal van EATV die de wedstrijd filmde in opdracht van KSV.

19:09 Gepost door winnik in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Nederhasselt - Winnik 4-1(stilgelegd)

Nederhasslet begon het best aan de match en kwam verdiend op voorsprong. aan de rust leidden ze zelfs met 3-0 na een penalty en rood voor doelman Glenn en een buitenspelgoal .Na de rust begon Winnik aan een achtervolging maar het was de thuisploeg die opnieuw kon scoren met hulp van de ref. Nadien kon Winnik tegen scoren en werd baas op het veld. 2 kansen werden gemist. De ref vond dat het tijd werd om nog meer op te vallen en begon onze spelers uit te schelden. Toen hij steeds verder ging in zijn verbale agressie werd besloten dat het beter was om allemaal het terrein te verlaten vooraleer er ongelukken gebeurden. zo een mentaliteit als ref heb ik nog nooit meegemaakt. Ik zou de spelers nooit geloven moesten ze mij zeggen wat hij allemaal tegen hen zei,ware het niet dat ik het zelf heb gehoord. De ref moet de mathc in goede banen leiden en een misser kan gebeuren maar dit is ontoelaatbaar.

19:01 Gepost door winnik in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |